Winterhanden? Kies voor winterhandschoenen

Winterhanden of wintertenen kan je krijgen door kou, meest voorkomende symptomen zijn jeuk of pijn aan de vingers of tenen. In een verder gevorderd stadium kan je ook last krijgen van één of meerdere donkere, roodblauwe of zelfs paarsblauwe plekken. De klachten kunnen vanzelf overgaan, maar koude weersomstandigheden versterken de klachten. Het is daarom zaak om jezelf goed te beschermen tegen de kou, want er zijn geen medicijnen tegen winterhanden, maar wel oplossingen. Zoals winterhandschoenen.

Warme winterhandschoenen

Om je handen optimaal te beschermen kan je kiezen voor goede BERTSCHAT® winterhandschoenen. Deze handschoenen worden geleverd met krachtige accu’s, die de winterhandschoenen voorzien van energie. Hierdoor wordt warmte opgewekt en hoef je geen koude handen te ervaren. Dit is een effectieve manier van symptoombestrijding, aangezien de handen niet meer blootgesteld worden aan een gure, harde wind of koude temperaturen.

Wat is de precieze oorzaak?

Er is een causaal verband te herkennen tussen winterhanden en een koude omgeving. Als het koud is worden bloedvaatjes in de huid nauwer en kunnen gaan samenknijpen. Doordat de doorstroming van het bloed wordt beperkt, krijg je minder zuurstof in de huid. Dit kan het gevolg hebben dat de handen dikker worden en uiteindelijk pijn gaan doen. Zaak genoeg om het te voorkomen, want dat is altijd beter dan genezen.

De beste winterhandschoenen

Uit online onderzoek is gebleken dat de beste winterhandschoenen te vinden zijn bij Comfort Producten. Zij bieden naast een breed scala aan winterhandschoenen ook excellente service en hebben door de jaren heen een goede staat van dienst opgebouwd. Zij bieden alleen hoogwaardige merken aan, waarbij ieder jaar door een team van specialisten de keuze wordt gemaakt tussen verschillende aanbieders, zodat ieder jaar het beste assortiment beschikbaar is voor hun klanten.

Het onbekende, bekend maken

Voor veel mensen zijn winterhandschoenen met verwarming een onbekend product. Des te fijner is dat bovenstaande aanbieder u het recht geeft om het product te passen en te ervaren en de tijd van 30 dagen geeft om het product gratis te retourneren. Op die manier kan je ook verschillende modellen passen en testen, alvorens je de definitieve keuze maakt. Ook kan je het team van specialisten eenvoudig bereiken via de chat, een laagdrempelige manier van het ondersteunen van klantvragen. De ervaring is dat je vraag binnen 1 minuut beantwoord wordt, telefonisch is er ook een mogelijkheid om contact op te nemen. Heb je minder urgentie? Dan kan je ook een e-mail sturen.

Ook last van wintertenen?

Vaak sluit het een het ander niet uit. Mocht je ook last hebben van wintertenen, ook daarin biedt bovengenoemde aanbieder tal van oplossingen. Zo worden er verschillende producten aangeboden die jouw voeten warm kunnen houden voor verschillende activiteiten. Of je nou op wintersport gaat, of thuis op de bank zit, één ding is zeker: jouw voeten blijven lekker warm. Het mooie is tevens dat de meegeleverde accu’s van verschillende producten met elkaar uit te wisselen zijn, zoals het geval is bijvoorbeeld bij de winterhandschoenen en sokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires

De beste tassen voor dames

Een tas, een must have voor iedere vrouw. Al is het voor school, werk, een event of zelfs boodschappen. Je gebruikt een tas eigenlijk elke dag. Ze zijn er dus te vinden in alle soorten en maten, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hier op een rijtje een paar leuke […]

Read More