De beste tassen voor dames

Een tas, een must have voor iedere vrouw. Al is het voor school, werk, een event of zelfs boodschappen. Je gebruikt een tas eigenlijk elke dag. Ze zijn er dus te vinden in alle soorten en maten, maar soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hier op een rijtje een paar leuke tassen en waar je ze het best voor kan gebruiken.

 De handtas

Een handtas dames is een tas die zo is gemaakt met grepen die lang genoeg zijn om deze in de hand te dragen. Deze soort tas is multifunctioneel, je kan het meenemen naar je werk, naar een etentje, naar school zelfs. Ze zijn er in verschillende soorten en maten. Om de beste handtas te vinden kun je deze het beste online opzoeken als handtas dames. Met duizenden zoekresultaten moet je vast wel de beste voor jou kunnen vinden.

Clutch

De Clutch, een statement piece als je het aan mij vraagt. De clutch is de beste tas voor wanneer je niet te veel spullen meeneemt naar bijvoorbeeld een feest of diner. De meest essentiële spullen passen hierin, je sleutels, telefoon en dan misschien nog een pak kauwgom of wat pleisters. Het is een tas die je outfit ook zeker kan complimenteren, waardoor mensen vaak niet eens meer gefocust zijn op dat basic zwarte jurkje die je aan hebt want de clutch zorgt ervoor dat alles mooi samenhangt. Het is dus geen tas die je elke dag in gebruik hebt voor school of werk.

Tote bag

Dan hebben we nog de tote bag, nu een erg grote trend geworden en vaak wordt gedragen door studenten. Het is een multifunctionele tas die veel aan kan, een minpunt is dan ook wel dat de meeste tote bags geen vakjes hebben voor jouw spullen. Het zijn nu ook echt mode accessoires en daarnaast past alles er ook vaak volledig in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Accessoires

Winterhanden? Kies voor winterhandschoenen

Winterhanden of wintertenen kan je krijgen door kou, meest voorkomende symptomen zijn jeuk of pijn aan de vingers of tenen. In een verder gevorderd stadium kan je ook last krijgen van één of meerdere donkere, roodblauwe of zelfs paarsblauwe plekken. De klachten kunnen vanzelf overgaan, maar koude weersomstandigheden versterken de klachten. Het is daarom zaak […]

Read More