Van werk naar relax modus in paar seconden…

Foto door Andrea Piacquadio via Pexels

Ja ook wij vrouwen hebben behoefte aan seks, vrijheid en ontspanning. Juist om je even af te sluiten van de chaos in de wereld en even helemaal tot jezelf te komen zijn er wel een aantal oplossingen om dit gevoel sneller te krijgen. Heb jij al wel eens gehoord van erotische podcasts?

Lig, luister en relax

Een podcast is zo eenvoudig. Je hoeft het alleen maar af te spelen en verder kun jij lekker liggen. Wat nou als je dan ook nog eens intense verhalen hoort, waarbij je snel je deadline even vergeet? Dat noemen wij een win-win situatie.

Het belang van ontspanning

Het klinkt grappig maar het is o zo noodzakelijk om je ontspanning te pakken. Nieman kan een hele dag aan staan en alleen maar resultaat leveren. Zonder tijd voor jezelf te nemen wordt het resultaat op lange termijn zelfs minder. Daarom zijn er genoeg middeltjes om je sneller te doen ontspannen. Wist je dat zelfs Netflix een hele reek met lesbische films heeft? Dit is misschien wat laagdrempeliger dan een erotische podcast maar heeft wel een rustgevende werking op onze hersenen. Voor de buis hangen en ontspannen is wat je graag in de avond doet toch?

Wat is ontspanning voor jou?

Wij geven wel aan dat film kijken en stilliggen en naar een erotische podcast ontspanning is, alleen is dit ook voor jou het geval? Ben je liever iemand die gaat sporten om je hoofd leeg te maken en echt even tot het 0 punt te komen? Dan raden we je dat zeker ook niet af. Doe lekker waar jij je comfortabel bij voelt en wat voor jou werkt. Sommige vinden een avondje bijkletsen met vrienden al heel ontspannend en krijgen energie van nieuwe mensen ontmoeten. Gelukkig is er voor ieder wat.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.