Tips bij het kiezen van de juiste nagellakkleur

Naast het uitzoeken van hoogwaardige producten bij een nagelgroothandel, is het kiezen van de juiste nagellakkleur ook een zeer belangrijke beslissing. Het is de finishing touch van je outfit en kan een look maken of breken. Een verkeerde kleur nagellak kan je hele look verpesten, maar als je verstandig kiest, zal het je schoonheid versterken en het beste in je naar boven halen. Om je te helpen een tint te vinden die bij je huidskleur en persoonlijkheid past, volgen hier tips die je zullen helpen bij het maken van deze keuze.

Kies je nagellak kleur op basis van je huidskleur

Als je de juiste kleur nagellak wilt om te dragen, denk dan aan je huidskleur. Je huidskleur is de kleur van je huid en de kleur van je ogen. Als je een bleke tint hebt, kies dan een lichte of neutraal gekleurde nagellak van Alina Hoyo die daar goed bij past. Je kunt dit ook combineren met donkere kleuren als je een gedurfde look wilt. Als je een donkere huidskleur hebt, ga dan voor donkere kleuren. Ze zullen ervoor zorgen dat je nagels er helderder en levendiger uitzien in vergelijking met lichtere kleuren zoals roze of geel, wat een vervaagd effect op ze zou hebben.

Match je nagels met het seizoen

Je nagellakkleur moet altijd passen bij het seizoen waarin je je bevindt. Een heldere, zonnige nagellak kan je blij en energiek maken als het buiten warm is, maar als het buiten koud en regenachtig wordt, dan past een donkerdere tint bij die sombere tijden beter. Je wilt er in de winter niet uitzien als een overijverig zomermeisje of omgekeerd.

Als het bij je outfit past, dan gaat het

Je kunt je nagels matchen met je outfit, haarkleur, oogkleur, huidskleur, persoonlijkheid en stemming om de look af te maken. Dus als je uitgaat voor een etentje of een interview, dan is het beter om neutrale kleuren zoals naturel of roze te kiezen in plaats van donkere kleuren zoals zwart of paars.

Ga voor contrast als je niet wilt matchen

Contrast is een geweldige manier om stijl toe te voegen aan je outfit. Het is belangrijk om ook wat contrast toe te voegen aan je nagel kleurkeuzes. Als je bijvoorbeeld gaat voor donkere bordeauxrode nagels met een lichte huidskleur, probeer dan de volgende keer misschien naturel/lichtroze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inspiratie Tips

Een make-over voor je interieur, zo pak je dan aan in 8 stappen

Is het tijd om je interieur een complete make-over te geven en wil je weten hoe je dat het beste kunt aanpakken? Als je je huis wilt voorzien van een nieuwe inrichting dan komen er verschillende zaken bij kijken. Een make-over houdt namelijk niet op bij een paar leuke nieuwe meubels en een mooi behang, […]

Read More
Waarom je voeten een goede verzorging verdienen
Tips Vrouwen

Waarom je voeten een goede verzorging verdienen

Je voeten krijgen op een dag veel te verduren, zowel met een staand als een zittend beroep. Veel lopen veroorzaak eelt en de hele dag in dichte benauwde schoenen kunnen ook nog eens nare geurtjes veroorzaken. Alleen je voeten wassen tijdens het douche is niet genoeg. Op het eerste oog voelen ze misschien wel schoon, […]

Read More
Fashion Inspiratie Tips

Besparen op kinderschoenen doe je zo!

Iedereen die een of meer kinderen heeft, probeert natuurlijk zoveel mogelijk te genieten van de kids. Kinderen zorgen voor een hoop sfeer en dynamiek in huis. Tegelijk is het hebben van een kind (of meerdere kids) tegenwoordig ook een behoorlijk dure hobby. Met name schoeisel en kleding kosten een hoop geld. Zeker in deze economisch […]

Read More