Koffie de nieuwe trend

Waar je vroeger naar een luxe koffiebar moest om te genieten van een heerlijk kopje koffie, is dat tegenwoordig niet meer geval. Met een goede koffiemachine en de perfecte koffie en koffiebonen, kun je ook thuis genieten van de lekkerste koffie!

Maar hoe krijg je het voor elkaar om ook thuis lekkere koffie te zetten? Misschien dat je een beetje hulp nodig hebt… Onze eerste tip: zet koffie van koffiebonen.

Koffie van koffiebonen

Veel koffieliefhebbers weten al dat koffie van versgemalen koffiebonen smaakvoller, verser en aromatischer smaakt in vergelijking met gemalen koffie of koffiepads/koffiecups.

Voor de lekkerste koffie koop je hele koffiebonen en maal je deze zelf – vlak voordat jij je kopje koffie gaat zetten. Oké, het vergt misschien iets meer tijd, maar als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je waarschijnlijk niet anders meer. 

Let echter op dat niet alle koffiebonen dezelfde kwaliteit bieden. Er zijn namelijk vele verschillende soorten koffiebonen verkrijgbaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van koffiebonen?

Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij het kopen van koffiebonen. De belangrijkste zijn:

  • Bepaal welke soort koffie jij het liefst drinkt – er zijn enorm veel variëteiten koffiebonen beschikbaar. Kies jij voor een (extra) dark, medium of light-roasted variant?
  • Let op dat de bonen vers zijn – sommige koffiebonen zijn al erg oud als ze in de schappen van de winkel liggen. Kijk daarom goed naar de datum van roosteren.
  • Houd aanbiedingen in de gaten – koffiebonen zijn – in vergelijking met gemalen koffie – niet goedkoop.

Onze tip: Lavazza koffiebonen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve koffiebonen, maak dan eens kennis met de koffiebonen van Lavazza.

Lavazza staat bekend om hun heerlijke koffie op basis van de beste koffiebonen. Lavazza koffie is zelfs zó populair dat het in Italië – het land bij uitstek als het om koffie gaat – één van de meest gedronken koffiesoorten is!

De koffiebonen van Lavazza zijn van topkwaliteit, mede dankzij de unieke smaakcombinaties van de melanges. De melanges van Lavazza koffiebonen zijn samengesteld uit zowel Arabica koffiebonen als Robusta koffiebonen. De koffiebonen worden geselecteerd op hun kwaliteit en zijn afkomstig van de beste koffieplantages ter wereld.

Lavazza koffiebonen kopen bij Koffiepiraat

Wil jij thuis genieten van een heerlijke kop koffie? Kies voor de koffiebonen van Lavazza. Bij Koffiepiraat vind je een ruim aanbod aan verschillende melanges Lavazza koffiebonen. Naast een ruim assortiment aan Lavazza koffiebonen, vind je op Koffiepiraat ook koffiebonen van vele andere merken. Voor welke kies jij? Laat het ons weten! We zijn benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips Vrouwen

Hoe zorg je voor je haar?

Haar is gemaakt van eiwitten. Het eten van een gezond dieet en het toepassen van goede hygiëne zijn van cruciaal belang voor het behoud van weelderige lokken. Begin met het goed wassen en conditioneren als je mooi haar wilt. Daarna moet je ontdekken hoe je je haar op een gezonde manier kunt drogen en stylen. […]

Read More
Fashion Inspiratie Mannen Tips Vrouwen

Het juiste kleurenpalet kiezen dat bij je huidskleur past

Het dragen van de juiste kleuren kan je elegant doen overkomen en je zelfvertrouwen vergroten. Mensen met een roze ondertoon zien er het beste uit met koele kleuren. Kleuren zoals blauw en bruin pakken met koele ondertoon. Mensen met een gele ondertoon zijn het meest geschikt voor warme kleuren. Heldere of lichte kleuren zouden goed […]

Read More
Tips

Hoe creëer je meer ruimte in huis?

Je woont al een tijdje in je huis wat je qua grootte nu wel prima vind, alleen wil je wel dat je woning wat ruimer oogt. Dat kan door middel van verschillende trucjes in huis en daardoor is het gelijk puppy proof, mocht je een puppy in huis hebben. Stapelen werkt mee Doordat je spullen […]

Read More