Koffie de nieuwe trend

Waar je vroeger naar een luxe koffiebar moest om te genieten van een heerlijk kopje koffie, is dat tegenwoordig niet meer geval. Met een goede koffiemachine en de perfecte koffie en koffiebonen, kun je ook thuis genieten van de lekkerste koffie!

Maar hoe krijg je het voor elkaar om ook thuis lekkere koffie te zetten? Misschien dat je een beetje hulp nodig hebt… Onze eerste tip: zet koffie van koffiebonen.

Koffie van koffiebonen

Veel koffieliefhebbers weten al dat koffie van versgemalen koffiebonen smaakvoller, verser en aromatischer smaakt in vergelijking met gemalen koffie of koffiepads/koffiecups.

Voor de lekkerste koffie koop je hele koffiebonen en maal je deze zelf – vlak voordat jij je kopje koffie gaat zetten. Oké, het vergt misschien iets meer tijd, maar als je het eenmaal geprobeerd hebt, wil je waarschijnlijk niet anders meer. 

Let echter op dat niet alle koffiebonen dezelfde kwaliteit bieden. Er zijn namelijk vele verschillende soorten koffiebonen verkrijgbaar.

Waar moet je op letten bij het kopen van koffiebonen?

Er zijn een aantal aspecten waar je rekening mee moet houden bij het kopen van koffiebonen. De belangrijkste zijn:

  • Bepaal welke soort koffie jij het liefst drinkt – er zijn enorm veel variëteiten koffiebonen beschikbaar. Kies jij voor een (extra) dark, medium of light-roasted variant?
  • Let op dat de bonen vers zijn – sommige koffiebonen zijn al erg oud als ze in de schappen van de winkel liggen. Kijk daarom goed naar de datum van roosteren.
  • Houd aanbiedingen in de gaten – koffiebonen zijn – in vergelijking met gemalen koffie – niet goedkoop.

Onze tip: Lavazza koffiebonen

Als je op zoek bent naar kwalitatieve koffiebonen, maak dan eens kennis met de koffiebonen van Lavazza.

Lavazza staat bekend om hun heerlijke koffie op basis van de beste koffiebonen. Lavazza koffie is zelfs zó populair dat het in Italië – het land bij uitstek als het om koffie gaat – één van de meest gedronken koffiesoorten is!

De koffiebonen van Lavazza zijn van topkwaliteit, mede dankzij de unieke smaakcombinaties van de melanges. De melanges van Lavazza koffiebonen zijn samengesteld uit zowel Arabica koffiebonen als Robusta koffiebonen. De koffiebonen worden geselecteerd op hun kwaliteit en zijn afkomstig van de beste koffieplantages ter wereld.

Lavazza koffiebonen kopen bij Koffiepiraat

Wil jij thuis genieten van een heerlijke kop koffie? Kies voor de koffiebonen van Lavazza. Bij Koffiepiraat vind je een ruim aanbod aan verschillende melanges Lavazza koffiebonen. Naast een ruim assortiment aan Lavazza koffiebonen, vind je op Koffiepiraat ook koffiebonen van vele andere merken. Voor welke kies jij? Laat het ons weten! We zijn benieuwd!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inspiratie Tips

Een make-over voor je interieur, zo pak je dan aan in 8 stappen

Is het tijd om je interieur een complete make-over te geven en wil je weten hoe je dat het beste kunt aanpakken? Als je je huis wilt voorzien van een nieuwe inrichting dan komen er verschillende zaken bij kijken. Een make-over houdt namelijk niet op bij een paar leuke nieuwe meubels en een mooi behang, […]

Read More
Waarom je voeten een goede verzorging verdienen
Tips Vrouwen

Waarom je voeten een goede verzorging verdienen

Je voeten krijgen op een dag veel te verduren, zowel met een staand als een zittend beroep. Veel lopen veroorzaak eelt en de hele dag in dichte benauwde schoenen kunnen ook nog eens nare geurtjes veroorzaken. Alleen je voeten wassen tijdens het douche is niet genoeg. Op het eerste oog voelen ze misschien wel schoon, […]

Read More
Fashion Inspiratie Tips

Besparen op kinderschoenen doe je zo!

Iedereen die een of meer kinderen heeft, probeert natuurlijk zoveel mogelijk te genieten van de kids. Kinderen zorgen voor een hoop sfeer en dynamiek in huis. Tegelijk is het hebben van een kind (of meerdere kids) tegenwoordig ook een behoorlijk dure hobby. Met name schoeisel en kleding kosten een hoop geld. Zeker in deze economisch […]

Read More