Hoe creëer je meer ruimte in huis?

Je woont al een tijdje in je huis wat je qua grootte nu wel prima vind, alleen wil je wel dat je woning wat ruimer oogt. Dat kan door middel van verschillende trucjes in huis en daardoor is het gelijk puppy proof, mocht je een puppy in huis hebben.

Stapelen werkt mee

Doordat je spullen stapelt krijg je meer bewegingsruimte in huis. Daarnaast staat het ook wel een stuk netter dat alles mooi bij elkaar staat dan dat het helemaal verspreid in de ruimte staat. Een simpel voorbeeld hiervoor is dat je de wasmachine en droger op elkaar zet. Dit scheelt toch weer ruimte en ziet het er niet gek uit. Het lijkt wel alsof het zo hoort.

Gebruik handige opberg lades

Door het gebruik van handige opberg lades die je onder je bank of bed of kast kan zetten werken ook erg mee. Hier kan je alsnog veel kleding en andere spullen kwijt, zonder dat dit plek in beslag neemt. Het voordeel is dat je geen spullen weg hoeft te doen en dat de spullen alsnog niet in het zicht staat.

Richt de hoeken in huis goed in

Je kent het wel, je hebt een knusse badkamer en een bepaalde hoek waar je net geen tafeltje in kwijt kan. Wat moet je daar nu mee? Er zijn tegenwoordig volop rekjes in de vorm van een driehoek die precies in zo’n lege ruimte passen en geen extra ruimte in beslag nemen. Hoe handig is dat?

Kies dichte kasten en deuren uit

Tuurlijk mag je wel iets van de spullen zien die mooi neergezet zijn op tafel. Het is niet altijd fijn om in elk kastje te kunnen zien wat daar ligt, dat oogt snel rommelig. Door het gebruik van kastjes die dicht zijn en waar je niet doorheen kan kijken, is het alsnog goed opgeruimd en oogt het heel rustig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips Vrouwen

Hoe zorg je voor je haar?

Haar is gemaakt van eiwitten. Het eten van een gezond dieet en het toepassen van goede hygiëne zijn van cruciaal belang voor het behoud van weelderige lokken. Begin met het goed wassen en conditioneren als je mooi haar wilt. Daarna moet je ontdekken hoe je je haar op een gezonde manier kunt drogen en stylen. […]

Read More
Fashion Inspiratie Mannen Tips Vrouwen

Het juiste kleurenpalet kiezen dat bij je huidskleur past

Het dragen van de juiste kleuren kan je elegant doen overkomen en je zelfvertrouwen vergroten. Mensen met een roze ondertoon zien er het beste uit met koele kleuren. Kleuren zoals blauw en bruin pakken met koele ondertoon. Mensen met een gele ondertoon zijn het meest geschikt voor warme kleuren. Heldere of lichte kleuren zouden goed […]

Read More
Tips

Koffie de nieuwe trend

Waar je vroeger naar een luxe koffiebar moest om te genieten van een heerlijk kopje koffie, is dat tegenwoordig niet meer geval. Met een goede koffiemachine en de perfecte koffie en koffiebonen, kun je ook thuis genieten van de lekkerste koffie! Maar hoe krijg je het voor elkaar om ook thuis lekkere koffie te zetten? […]

Read More