Hoe creëer je meer ruimte in huis?

Je woont al een tijdje in je huis wat je qua grootte nu wel prima vind, alleen wil je wel dat je woning wat ruimer oogt. Dat kan door middel van verschillende trucjes in huis en daardoor is het gelijk puppy proof, mocht je een puppy in huis hebben.

Stapelen werkt mee

Doordat je spullen stapelt krijg je meer bewegingsruimte in huis. Daarnaast staat het ook wel een stuk netter dat alles mooi bij elkaar staat dan dat het helemaal verspreid in de ruimte staat. Een simpel voorbeeld hiervoor is dat je de wasmachine en droger op elkaar zet. Dit scheelt toch weer ruimte en ziet het er niet gek uit. Het lijkt wel alsof het zo hoort.

Gebruik handige opberg lades

Door het gebruik van handige opberg lades die je onder je bank of bed of kast kan zetten werken ook erg mee. Hier kan je alsnog veel kleding en andere spullen kwijt, zonder dat dit plek in beslag neemt. Het voordeel is dat je geen spullen weg hoeft te doen en dat de spullen alsnog niet in het zicht staat.

Richt de hoeken in huis goed in

Je kent het wel, je hebt een knusse badkamer en een bepaalde hoek waar je net geen tafeltje in kwijt kan. Wat moet je daar nu mee? Er zijn tegenwoordig volop rekjes in de vorm van een driehoek die precies in zo’n lege ruimte passen en geen extra ruimte in beslag nemen. Hoe handig is dat?

Kies dichte kasten en deuren uit

Tuurlijk mag je wel iets van de spullen zien die mooi neergezet zijn op tafel. Het is niet altijd fijn om in elk kastje te kunnen zien wat daar ligt, dat oogt snel rommelig. Door het gebruik van kastjes die dicht zijn en waar je niet doorheen kan kijken, is het alsnog goed opgeruimd en oogt het heel rustig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inspiratie Tips

Een make-over voor je interieur, zo pak je dan aan in 8 stappen

Is het tijd om je interieur een complete make-over te geven en wil je weten hoe je dat het beste kunt aanpakken? Als je je huis wilt voorzien van een nieuwe inrichting dan komen er verschillende zaken bij kijken. Een make-over houdt namelijk niet op bij een paar leuke nieuwe meubels en een mooi behang, […]

Read More
Waarom je voeten een goede verzorging verdienen
Tips Vrouwen

Waarom je voeten een goede verzorging verdienen

Je voeten krijgen op een dag veel te verduren, zowel met een staand als een zittend beroep. Veel lopen veroorzaak eelt en de hele dag in dichte benauwde schoenen kunnen ook nog eens nare geurtjes veroorzaken. Alleen je voeten wassen tijdens het douche is niet genoeg. Op het eerste oog voelen ze misschien wel schoon, […]

Read More
Fashion Inspiratie Tips

Besparen op kinderschoenen doe je zo!

Iedereen die een of meer kinderen heeft, probeert natuurlijk zoveel mogelijk te genieten van de kids. Kinderen zorgen voor een hoop sfeer en dynamiek in huis. Tegelijk is het hebben van een kind (of meerdere kids) tegenwoordig ook een behoorlijk dure hobby. Met name schoeisel en kleding kosten een hoop geld. Zeker in deze economisch […]

Read More