Besparen op kinderschoenen doe je zo!

Iedereen die een of meer kinderen heeft, probeert natuurlijk zoveel mogelijk te genieten van de kids. Kinderen zorgen voor een hoop sfeer en dynamiek in huis. Tegelijk is het hebben van een kind (of meerdere kids) tegenwoordig ook een behoorlijk dure hobby. Met name schoeisel en kleding kosten een hoop geld. Zeker in deze economisch dure tijden kun je dan ook flink besparen door slim om te gaan met de aanschaf van kinderschoenen. Hier kun je namelijk flink op besparen. Hoe je dat handig aanpakt, leggen we in dit artikel met tips aan je uit.

Let op aanbiedingen voor goedkope jongensschoenen & meisjesschoenen

De volle mep betalen voor kinderschoenen is niet alleen onverstandig, omdat je dan een dief bent van je eigen portemonnee, maar ook onnodig. Wie goed let op een beschikbare meisjesschoenen aanbieding en op advertenties (online of in gedrukte folders) op aanbiedingen met goedkope jongensschoenen, kan eenvoudig veel geld besparen. Je kunt bijvoorbeeld de aanbiedingen van outletwinkels in de gaten houden, via internet, en geregeld even in de stad kijken bij schoenenwinkels, om te checken welke actuele aanbiedingen er zijn. Een zoektocht via internet levert vaak veel op! Houd ten slotte ook de huis-aan-huisfolders van schoenenverkopers in de gaten. 

Deel kinderschoenen binnen je familie of vriendenkring

Kun je zo snel geen meisjesschoenen aanbieding of zijn er op dit moment geen goedkope jongensschoenen te koop? Dan is het doorgeven van kinderschoenen binnen je familiekring of samen met vrienden een slim plan. Dit is erg voordelig en enorm efficiënt. Een nadeel van deze praktijk is echter wel dat de schoenen dan al gebruikt zijn en deels versleten zijn. De kans op voetproblemen bij je zoontje of dochtertje is dan groter en een reëel risico. Dit komt omdat de kindervoetjes bij gebruikte schoenen (die al ingelopen zijn), vaak niet goed wordt ondersteund. Wees dus voorzichtig met het doorgeven en onderling ruilen van kinderenschoenen. Wil je absoluut geen risico lopen? Kies dan voor geduld hebben en wacht rustig op jongensschoenen of meisjesschoenen aanbiedingen bij een schoenenwinkel.

Zoek naar goedkope tweedehands kinderschoenen

Er zijn nog meer mogelijkheden om een meisjesschoenen aanbieding te scoren of goedkope jongensschoenen te vinden. Dat kan door gebruik te maken van tweedehands winkels en websites die gebruikte kleding en accessoires aanbieden. Een kringloopwinkel of kledingoutlet is de ideale plek om op een goedkope manier aan kinderschoenen te kopen. Let er wel goed op wat je koopt. Versleten kinderschoenen doen, zoals we net al stelden, vaak meer kwaad dan goed. In dit geval is goedkoop op termijn vaak duurkoop en krijg je dus spijt van je ‘voordelige’ aankoop. Door de kinderschoenen goed te passen en je zoon of dochter er een stukje op te laten lopen, krijg je meestal een goede indruk of je de juiste schoenen voor hem of haar in beeld hebt.

Online kun je door geduldig en slim te zoeken naar kinderschoenen veel moois vinden. Denk bijvoorbeeld aan websites die tweedehands producten en spullen verkopen, zoals Marktplaats, lokale Facebook-groepen, Marktanda of Gratisaftehalen.nl. Op deze websites kom je vaak de mooiste spulletjes tegen voor een scherpe prijs en, als je geluk hebt, zelfs voor helemaal niets! Maar we herhalen dat voorzichtigheid geboden is. Je kunt beter iets meer betalen voor goede kinderschoenen, dan goedkope jongensschoenen kopen of van een meisjesschoenen aanbieding profiteren, maar achteraf spijt krijgen van je beslissing. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tips

Tips bij het kiezen van de juiste nagellakkleur

Naast het uitzoeken van hoogwaardige producten bij een nagelgroothandel, is het kiezen van de juiste nagellakkleur ook een zeer belangrijke beslissing. Het is de finishing touch van je outfit en kan een look maken of breken. Een verkeerde kleur nagellak kan je hele look verpesten, maar als je verstandig kiest, zal het je schoonheid versterken […]

Read More
Inspiratie

Wat zijn de laatste tuintrends

Nu het mooie weer echt voor de deur staat krijgen we steeds meer kriebels om de tuin weer aan te pakken! Maar wat zijn nou de trends van dit jaar? Lees verder voor een aantal ideeën. Eigen groenten en fruit verbouwenSteeds meer mensen kiezen ervoor om hun eigen groenten en fruit te gaan verbouwen, dit […]

Read More
Tips Vrouwen

Hoe zorg je voor je haar?

Haar is gemaakt van eiwitten. Het eten van een gezond dieet en het toepassen van goede hygiëne zijn van cruciaal belang voor het behoud van weelderige lokken. Begin met het goed wassen en conditioneren als je mooi haar wilt. Daarna moet je ontdekken hoe je je haar op een gezonde manier kunt drogen en stylen. […]

Read More