Besparen op kinderschoenen doe je zo!

Iedereen die een of meer kinderen heeft, probeert natuurlijk zoveel mogelijk te genieten van de kids. Kinderen zorgen voor een hoop sfeer en dynamiek in huis. Tegelijk is het hebben van een kind (of meerdere kids) tegenwoordig ook een behoorlijk dure hobby. Met name schoeisel en kleding kosten een hoop geld. Zeker in deze economisch dure tijden kun je dan ook flink besparen door slim om te gaan met de aanschaf van kinderschoenen. Hier kun je namelijk flink op besparen. Hoe je dat handig aanpakt, leggen we in dit artikel met tips aan je uit.

Let op aanbiedingen voor goedkope jongensschoenen & meisjesschoenen

De volle mep betalen voor kinderschoenen is niet alleen onverstandig, omdat je dan een dief bent van je eigen portemonnee, maar ook onnodig. Wie goed let op een beschikbare meisjesschoenen aanbieding en op advertenties (online of in gedrukte folders) op aanbiedingen met goedkope jongensschoenen, kan eenvoudig veel geld besparen. Je kunt bijvoorbeeld de aanbiedingen van outletwinkels in de gaten houden, via internet, en geregeld even in de stad kijken bij schoenenwinkels, om te checken welke actuele aanbiedingen er zijn. Een zoektocht via internet levert vaak veel op! Houd ten slotte ook de huis-aan-huisfolders van schoenenverkopers in de gaten. 

Deel kinderschoenen binnen je familie of vriendenkring

Kun je zo snel geen meisjesschoenen aanbieding of zijn er op dit moment geen goedkope jongensschoenen te koop? Dan is het doorgeven van kinderschoenen binnen je familiekring of samen met vrienden een slim plan. Dit is erg voordelig en enorm efficiënt. Een nadeel van deze praktijk is echter wel dat de schoenen dan al gebruikt zijn en deels versleten zijn. De kans op voetproblemen bij je zoontje of dochtertje is dan groter en een reëel risico. Dit komt omdat de kindervoetjes bij gebruikte schoenen (die al ingelopen zijn), vaak niet goed wordt ondersteund. Wees dus voorzichtig met het doorgeven en onderling ruilen van kinderenschoenen. Wil je absoluut geen risico lopen? Kies dan voor geduld hebben en wacht rustig op jongensschoenen of meisjesschoenen aanbiedingen bij een schoenenwinkel.

Zoek naar goedkope tweedehands kinderschoenen

Er zijn nog meer mogelijkheden om een meisjesschoenen aanbieding te scoren of goedkope jongensschoenen te vinden. Dat kan door gebruik te maken van tweedehands winkels en websites die gebruikte kleding en accessoires aanbieden. Een kringloopwinkel of kledingoutlet is de ideale plek om op een goedkope manier aan kinderschoenen te kopen. Let er wel goed op wat je koopt. Versleten kinderschoenen doen, zoals we net al stelden, vaak meer kwaad dan goed. In dit geval is goedkoop op termijn vaak duurkoop en krijg je dus spijt van je ‘voordelige’ aankoop. Door de kinderschoenen goed te passen en je zoon of dochter er een stukje op te laten lopen, krijg je meestal een goede indruk of je de juiste schoenen voor hem of haar in beeld hebt.

Online kun je door geduldig en slim te zoeken naar kinderschoenen veel moois vinden. Denk bijvoorbeeld aan websites die tweedehands producten en spullen verkopen, zoals Marktplaats, lokale Facebook-groepen, Marktanda of Gratisaftehalen.nl. Op deze websites kom je vaak de mooiste spulletjes tegen voor een scherpe prijs en, als je geluk hebt, zelfs voor helemaal niets! Maar we herhalen dat voorzichtigheid geboden is. Je kunt beter iets meer betalen voor goede kinderschoenen, dan goedkope jongensschoenen kopen of van een meisjesschoenen aanbieding profiteren, maar achteraf spijt krijgen van je beslissing. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tips

Gezichtsbehandelingen gericht op diverse huidproblemen

Een goede gezichtsbehandeling kan veel doen voor diverse huidproblemen. Of je nu last hebt van acne, rimpels, pigmentvlekken of andere problemen, er is vrijwel altijd een passende gezichtsbehandeling te vinden. Veel mensen onderschatten het belang van een goede huidverzorging en denken dat ze er vanzelf wel goed uit blijven zien. Niets is minder waar. Het […]

Read More
Fashion Inspiratie Tips Vrouwen

Een trouwjurk van Pronovias kopen voor uw grote dag

Pronovias is een van de meest bekende en hoogwaardige merken trouwjurken ter wereld. Het levert al meer dan 50 jaar trouwjurken van hoge kwaliteit. Al hun jurken zijn gemaakt met de beste stoffen en materialen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. Ze zorgen er ook voor dat hun jurken goed passen bij uw […]

Read More
Inspiratie Tips

Onderhoud van je planten in je horeca-interieur

Het is helemaal hip en happening met de planten in horecagelegenheden. Moderne en hype restaurants en hotels plaatsen overal planten. Je vindt ze vaak op de meest gekke plekken. Zelfs de trend van de verticale tuin is overal te zien. Al vaak bij binnenkomst komt de gezelligheid en sfeer je tegemoet dankzij deze planten. Naast […]

Read More